середу, 3 травня 2017 р.


М'ясо дикобраза ніжне і смачне. Воно схоже на телятину і свинину одночасно, що неоднозначно відображено в англійській назві тварини - PORCEPINE, де porc - свиня, ріпе - сосна.

До цих пір ходять чутки, про те, що м'ясо акул-людожерів отруйна. Однак, акул можна їсти, особливо ті 170 видів, що харчуються планктоном. Акуляче м'ясо дуже швидко псується, а тому його негайно треба вимочити в соку лайма і використовувати для похмеляння або зварити суп з плавників. Акула-молот - прикраса будь-якого обіду, а одна з найсмачніших - коричнева акула.

Кажуть, що у тих, хто регулярно ласує кенгурятиною, менше шансів захворіти діабетом або придбати тромбоз. Ніжне м'яке м'ясо, по вигляду нагадує телятину, має оригінальний смак. Деякі стверджують, що після кенгурятины хочеться відразу підстрибнути до стелі.

Дуже цінується гурманами скати. Звичайні скати чудові на смак, деякі з них дуже нагадують креветок; малий електричний скат-смакота; піщаний схил, або скат метелик, - гарний; плямистий хвостокол - чудовий, за смаком нагадує тунця; тупоносий скат ближче всього по смаку до морського гребінця; малі морські дияволи - незвичайно смачні.

Листя і стебла лотоса за смаком нагадують щавель. Черешки ж отруйні, тут саме головне - не переплутати. Варення з лотоса дуже схоже на абрикосове, хоча абрикосове - смачніше.

Шашлик зі страуса. Кажуть, що м'ясо страуса тим ніжніше, ніж більше птах за життя бігала. Неспортивні особини на смак нагадують жорстку і подметкообразную яловичину. Характерною особливістю страусятини є незрівнянний підкопчений присмак. Особливо гарний страус з ананасовим соусом.

Гримуча змія - страва явно на любителя. Такої кількості кісток немає навіть у річковій рибі! М'яса як такого майже немає - суцільні ребра і кістки. Так що якщо ви любитель ювелірного перебирання їжі - не зв'язуйтеся.

Тушкований крокодил. Краще їсти юних крокодилів. Літні схожі за смаком на пропахлу тіною рибу. Зате в крокодиловом стейку, вирізаному з хвоста, майже немає холестерину. І потім, подумайте, як добре, що ви їсте крокодила, а не він вас.

Чорні яйця. Як і багато інших страви китайської кухні, чорні яйця вважаються найсильнішим афродизіаком (любовним стимулятором). По суті це - качині яйця, обмазані сумішшю золи і вапном, содою, сіллю і водою і витримані в землі від 20 до 100 днів. Синяво-чорні дрібні яйця необхідно їсти без всяких приправ і гарнірів. Тільки не здумайте принюхуватися!

Салат з медуз. Варена медуза нагадує щось середнє між водоростями і рисовою локшиною фунчезой. Велика кількість приправ і соусу відбиває справжній смак, який нагадає вам про недавньому нежиті.

Немає коментарів:

Дописати коментар

М'ясо дикобраза ніжне і смачне. Воно схоже на телятину і свинину одночасно, що неоднозначно відображено в англійській назві тварини ...